Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Sunday, September 25, 2011

Things I saw today / Saker jag sett i dag

a flying chair * my name in braille * flowered boots (a fiori in Italian!) * the sun * the sea * silhouettes
en flygande stol * mitt namn i punktskrift * blommiga stövlar (blommiga = a fiori på italienska!) * solen * havet * silhuetter 

'


My writing course(s) ended today and I have a bit of a cold - like everyone else in town, it seems, and will spend the evening chilling. The afternoon was very warm; I sat by the water for quite some time.
Min skrivkurs, eller rättare sagt mina två skrivkurser, tog slut i dag och jag är lite förkyld - som alla andra i stan, tycks det, så nu tänker jag chilla i kväll. Eftermiddagen var riktigt varm; jag satt länge nere vid vattnet.

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig