Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Monday, February 21, 2011

You have exactly 19 hours to learn Swedish / I morgon sänds radioprogrammet med mig!

The radio interview with me airs tomorrow between 12.10 and 1 p.m. in this radio channel here, P4 Västernorrland. You can listen online. First time I'm on the radio! This means you had better start practising your Swedish this very minute ;)

As you may know, I'm looking to collaborate more and work for others when it comes to photography, writing, translations / proofreading - lots of things, really. Various kinds of presentations; talking at conferences, perhaps doing interviews. Well, today I went to a meeting where I got some really useful advice on how I present myself and what I do the first time I see someone - and I must say that "oh, I never thought about it that way before!" is a great feeling! If you read this - thank you for your useful critique!

Now I'm off to see if my favourite 4-year-old is having a birthday party today. You go learn Swedish! (To learn more about the things I do apart from art photography, click "About afiori" in the left-hand column or click here.)


Radiointervjun med mig sänds i morgon kl. 12.10 - 13 i P4 Västernorrland som man kan lyssna på via webben om man inte bor här. Första gången jag är med i radio!

Som ni kanske redan vet söker jag efter nya utmaningar och samarbeten med andra företag / personer när det gäller foto, att skriva, översätta, korrekturläsa - massor av saker. Att vara konferencier i olika sammanhang, kanske att intervjua, prata på konferenser. I dag var jag på ett möte där jag fick väldigt användbar kritik på hur jag beter mig och presenterar det jag gör första gången jag träffar någon och jag måste säga att "oj, så har jag aldrig tänkt på saken förut" är en jättebra känsla! Om du läser det här - tack för den värdefulla kritiken!

Nej, nu ska jag se om min favoritfyraåring har något kalas som jag kan bjuda in mig till. Så hörs vi i radion i morgon vid lunch! (För att läsa mer om vad jag sysslar med förutom konstfoto, klicka på "Om afiori" i vänsterkantens meny eller klicka här.)
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig