Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Tuesday, February 22, 2011

Tiaras / Tiaror


Okay, the radio interview with me is only 30 minutes away - time to go hide, or put on a tiara? Both? Since the radio listeners can't see me I thought I'd show some of the tiaras I talk about. My favourite is probably the big, furry one (which is still alive, so no animals were harmed).
Nu är radiointervjun med mig bara 30 minuter bort, så det är väl dags för mig att gömma mig, eller ta på mig en tiara, eller kanske båda delarna. Eftersom radiolyssnarna inte kan se mig tänkte jag här visa några av tiarorna jag pratar om. Min favorit är nog den stora grålurviga (som fortfarande lever, så inga djur har skadats för mina tiarors skull).

photos by Louise, me, Margareta


Edited to add: eeek! you CAN see me on the radio! Click
Man kan visst se mig på radion!! Iiii! Klicka här!

Share:

4 comments

Jonna said...

Hej!
Sitter just nu och lyssnar på dig på radion. Verkligen intressant! Och vad otroligt vackra bilder du har! Så inspirerande!! :) Vi har lite gemensamt du och jag. Jag har också en blogg, foto är mitt största intresse och igår var P4 hos mig och gjorde en liten intervju också haha :) Sen så har jag bott i Sollefteå när jag var liten! :) Just nu bor jag 6 mil därifrån, i Grundtjärn.

Det var jätteintressant att lyssna på dig på radion! Är glad att jag hittat din vackra blogg!! :)
Ha det så bra! Kram!
/ Jonna

Berget i sol said...

Fantasiskt !!!! Det här var superroligt att få höra både i tal och musik !!! Nog är du Tessanprinsessan !! All LYCKA önskas DEJ !!!!!

Tommy said...

...och spelar piano också, det hade jag ingen aning om!
Du var jättebra!

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Tack! Kul med lite svenska kommentarer! :D

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig