Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Sunday, February 20, 2011

YAY!!! My images in Hollywood movie The Roommate! / JIPPI!!! Mina bilder i Hollywoodfilmen The Roommate!

I've finally seen one of my collages in the movie! Remember the Hollywood movie which purchased 11 of my photos, The Roommate, starring none other than my favourite actress from Gossip Girl, Leighton Meester? (If not, check my PRESS section.) I just saw this very pixellated shot taken about 17 minutes into the film where you can see one of my collages on the wall! Yay! Can't wait until the movie premiers in Sweden! This collage hangs next to Leighton Meester's character's bed!
Jag har äntligen sett en av mina bilder i filmen! Ni kommer väl ihåg Hollywoodfilmen som köpte in 11 av mina bilder? The Roommate, med ingen mindre än min Gossip Girl-favorit Leighton Meester i huvudrollen? Kolla annars min PRESS-sida. Jag har precis sett denna pixliga bild tagen ungefär 17 minuter in i filmen där man kan se ett av mina collage på väggen! Jippi! Nu måste filmen ha premiär i Sverige snart! Det här collaget hänger bredvid Leighton Meesters rollfigurs säng!
The Roommate Leighton Meester Maria-Thérèse Andersson afiori

These are all the photos and collages which were purchased for the set of the movie so you'll know what to look for :)
Här är alla mina fotografier och collage som köptes in till filmen så ni vet vad ni ska hålla utkik efter :)

The Roommate Leighton Meester Maria-Thérèse Andersson afiori

And this was me sending the package off to Hollywood, a very sunny spring day shortly after I started my business 2 years ago!
Och här är jag när jag skulle posta brevet till Hollywood, en mycket solig vårdag kort efter att jag startade mitt företag för 2 år sedan!

The Roommate Leighton Meester Maria-Thérèse Andersson afiori

YAAAAAAAAAAY!
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig