Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Tuesday, February 22, 2011

Speaking about tiaras / På tal om tiaror

As soon as I had finished listening to myself talking about tiaras on the radio today (and about my work and my wallpaper and travels and friends and music) I went to a café, had fika all day and met none other than... tiara girl! By chance; had no clue she was going to show up. YAY! Synchronicity!
Så fort jag hade lyssnat färdigt på mig själv på radion i dag när jag pratade om tiaror (och mitt jobb och mina tapeter och resor och vänner och musik) gick jag till ett kafé och fikade hela dagen - och träffade ingen mindre än... en tiaraflicka! Jippi! Visste inte alls att hon skulle dyka upp. Synkronicitet!While I was waiting for another fika friend, a tiny dog named Amy Rose jumped into my lap! Twas a good day.
Medan jag väntade på en till fikavän kom en pytteliten hund som heter Amy Rose och hoppade upp i knäet på mig! Det var en bra dag.

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig