Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Saturday, August 21, 2010

afiori, the swimsuit edition / Baddräktsnumret av afiori


I know you've been wanting to see me in a bathing suit, so I thought I should show you what I found on sale today - actually at 70% off the sale price. Finally found a bathing suit, August 21st, and a pair of red sunglasses. Guess the price? Are you guessing? Less than $7 combined!
Jag vet att ni vill se mig i baddräkt så nu tänker jag visa vad jag idag inhandlade på rea - 70% på reapriset var det. Hittade äntligen en baddräkt nu den 21:a augusti och ett par röda solglasögon. Gissa vad de kostade tillsammans? Gissar ni? 44 kr!


I get bored once a year. It happened today. Waiting for e-mails. People are clearing out little houses and we can't hang. I seem to be really sociable today. No one even dragged me out on a dangerous excursion. I was bored enough to put on makeup, lay down on the floor and take stupid pictures of myself.
Jag blir uttråkad en gång om året. Idag var den dagen. Väntar på mail, folk städar ur små hus och hinner inte vara med mig, jag tycks vara väldigt social idag. Ingen släpade med mig ut på någon farlig utflykt ens. Jag hade så tråkigt att jag sminkade mig, la mig på golvet och tog fåniga bilder på mig själv.


Then I went for a walk, stuffed my face with a brownie and found the bathing suit. It may be August 21st but I do believe things started to look up again this afternoon.
Så gick jag på en promenad, stoppade i mig en brownie och hittade Baddräkten med stort B. Det må vara den 21 augusti men nu på eftermiddagen tyckte jag det kändes lite mer hoppfullt igen.

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig