Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Tuesday, May 5, 2009

Oops, I got a treasury! / Hoppsan, jag fick en skattkista!

I wasn't even sitting by the computer; I just heard this clicking sound and went to see what was up. Apparently I still had the treasury page up on Etsy and I got to make one! I put some of my most favourite things on Etsy in there, please have a look and visit these artists' shops!

Jag satt inte ens vid datorn, hörde bara ett litet klickljud och gick och kollade vad som hänt. Tydligen hade jag "Treasury"-sidan uppe på Etsy och jag fick göra en egen samling skatter! Här är några av mina största favoriter på Etsy. Titta in i dessa konstnärers butiker!

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig