Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Thursday, December 18, 2008

Where to send unicorns / Vart man skickar enhörningar

Katydiddy asked where to send all the unicorns from my list below. Or drawings. But I think she said unicorns. If you really, really want to send me something or everything that's on my list, please e-mail me at info@afiori.com for my real address :) / Katydiddy frågade vart man skickar alla enhörningar som jag önskar mig. Eller teckningar. Nej, jag tror hon sa enhörningar. Den som verkligen, verkligen vill skicka någonting eller allt som står på listan, maila till info@afiori.com så skickar jag min riktiga adress :)

This is a pair of earrings I made last night and a photo I took by mistake. / Det här är ett par örhängen som jag gjorde igår och en bild som jag tog av misstag.
I went Christmas shopping today; can't show you what I bought except this little character. It goes: ooooooo / Jag var och julhandlade idag; kan inte visa vad jag köpt utom denna lilla figur som säger oooooo.
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig