Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Tuesday, March 22, 2016

My facebook page / Min facebooksida


Om du gillar det jag gör och vill hålla dig uppdaterad, varför inte "gilla" min facebooksida :) Blivit bättre på att uppdatera den på sistone och jag lovar att jag inte kommer att spamma er... Här: afiori by Maria-Thérèse

If you like what I do and wish to stay up-to-date, why not "like" my facebook page as well :) I've been getting better at updating it lately and promise I won't spam you... Link: afiori by Maria-ThérèseJag har också fixat så att man kan följa bloggen via e-post och få ett meddelande när jag lagt upp något nytt. Fyll i din mailadress i rutan "Follow by e-mail" till höger om du vill det :)

I've also added a "Follow by e-mail" button (right-hand column) in case you want to submit your e-mail address and receive a message any time I post something new! 
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig