Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Saturday, March 22, 2014

Release of my new book / I dag kommer min nya bok Allt som är ömtåligt


Today my new book is published! It's a collection of poetry and images and there's also a short story. Text, images and design by me. There may be an English version available later! I'll be participating in a poetry reading in Stockholm this evening, so I will post info for Swedish readers at the bottom.

I dag kommer min nya bok ut! Allt som är ömtåligt heter den och består av dikter, bilder samt en liten novell. En del kommer ur dagboksanteckningar och brev. Text, bild och design av mig. I kväll medverkar jag vid en poesikväll på Medborgarhuset i Stockholm. Scrolla ned för information om var man kan köpa boken samt om poesikvällen!

ALLT SOM ÄR ÖMTÅLIGT 
Maria-Thérèse Sommar

Min nya bok Allt som är ömtåligt kommer ut i dag, 22/3, då jag även medverkar vid en poesikväll på Medborgarhuset, Stockholm. Dikter, bilder samt en liten novell, allt av mig. 

KÖPSTÄLLEN: 

  Direkt från mig: Skicka meddelande till info@afiori.com med din adress så skickar jag boken tillsammans med faktura. 149:- eller inklusive porto 165:- 
Öbacka Bok, Härnösand, från 22/3 
Dahlbergs Bokhandel, Sollefteå, från 22/3
Kramfors Bokhandel från måndag 24/3 
Poesikväll på Medborgarhuset, Stockholm, från klockan 18 lördag 22/3, info här: https://www.facebook.com/events/582463641843585
Adlibris och övriga bokhandlar förmodligen under nästa veckaShare:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig