Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Friday, March 28, 2014

An album cover theme party... / Ett kalas med tema skivomslag


Last night I went to a birthday party with an album cover theme, so I decided to "be" an album cover and picked one of the more extreme ones I could find, Christina Aguilera's Bionic. I didn't have much time to do the make-up and hair since I had a photo gig in the evening, but it turned out pretty cool, I think. My hair was supposed to be white but the hair spray turned blue on my hair..!

I går kväll var jag på ett födelsedagskalas med skivomslagstema och jag hade bestämt mig för att "vara" ett skivomslag, nämligen Christina Aguileras Bionic, som var ett av de mer extrema jag kunde hitta. Det är ju barnförbjudet, så jag gjorde en varningsskylt på min kropp. Jag hade inte så mycket tid att göra smink och hår eftersom jag hade fotojobb på kvällen, men det blev rätt bra ändå. Håret skulle dock vara vitt men hårsprayen blev blå på mitt hår!Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig