Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Friday, November 1, 2013

Madame Curious Examines a Heart

 
This one is from a new series I'm working on, about a scientist who examines hearts. I'm publishing it on its own since the series is incomplete and I may have to rethink it all - the photos don't seem to belong together and I haven't really found the key to them yet nor had enough time to work on them.
 
Den här är från en ny serie bilder som jag jobbar med, om en vetenskapskvinna som undersöker hjärtan. Jag lägger ut den ensam eftersom bildserien inte är klar och jag måste eventuellt tänka om helt och hållet - fotografierna passar inte ihop som jag tänkt, jag har inte riktigt hittat matchningen än och inte haft tillräckligt med tid att jobba med dem.
 
fotograf Maria-Thérèse Sommar
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig