Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Saturday, April 6, 2013

Floating again / Svävat igen

Maria-Thérèse Sommar, fotograf Härnösand

Share:

4 comments

The Gossamer Tearoom said...

You are such a magical girl!!!

Hugs,

Betty

A Magical Whimsy said...

I can soooo relate to floating...I have floated so many times in my dreams I have lost count!

Ah...and I see your name is Marie Antoinette's mother's name. A very beautiful name~
Have a magical month of April!

Teresa in California
http://amagicalwhimsy.blogspot.com/

fanny said...

sv: gah tack så mycket! att höra det från en riktig fotograf känns bra :3 ja det är ju sant, men får nog köra sitt eget race. men ändå, jag kommer ingen vart med det. och jag måste uppdatera ofta, även om det liksom är jobbigt... :/ annars tappar jag de få läsarna jag har, har redan förlorat 75% av dom hux flux, fattar inte vad som hände. jag bryr mig inte så jättemycket om statistiken egentligen men när man har SÅ lite som jag har nu känns det mest meningslöst

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Thank you, tack så mycket - och fanny, gör det för dig själv, gör det för dig. Så ordnar sig resten.

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig