Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Sunday, February 17, 2013

afiori 4 years old today / afiori fyller 4 i dag!

muffins, cupcakes, fotograf Maria-Thérèse Sommar Härnösand

Four years ago today, I started my business afiori. I opened my webshop and sold lots of photographs to all over the world and then I also started to work as a translator, writer and as a hired photographer in my one-person company. I've never had such a tough boss in my life but it's worth it ;) 
För fyra år sedan i dag startade jag mitt företag afiori. Jag öppnade min webbutik, började sälja massa fotografier till runtom i världen och senare fick jag även mer och mer uppdrag som översättare, skribent och fotograf (porträtt, företagsfotograferingar, bröllop och andra beställningsjobb). afiori är ett enpersonsföretag och jag har aldrig haft en så hård chef i mitt liv men det är det värt ;)


Let's have some coffee...
Vi dricker lite kaffe...


...and some pastries from Ladurée...
...och äter några bakelser från Ladurée...

white rabbit, fotograf Maria-Thérèse Sommar Härnösand

...along with a white rabbit...
...tillsammans med en vit kanin...


...and have a sparkly cupcake for dessert.
...och tar en glittrig muffin till efterrätt.

Maria-Thérèse SommarShare:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig