Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Tuesday, January 8, 2013

Birthday flowers and a birthday week / Födelsedagsblommor och en födelsedagsvecka


Would you believe it... I am still celebrating my birthday - partly because a lot of people have been away, but also because, well, why not have an entire birthday week? I am also having fun with my birthday flowers...
Jag firar faktiskt fortfarande min födelsedag som egentligen var i lördags, delvis för att många inte kunde komma då men även för att... Ja men varför inte ha en hel födelsedagsvecka? Och så har jag väldigt roligt med mina födelsedagsblommor...Today I celebrated with Maria who gave me a sign with a good reminder...
I dag firade jag med Maria som gav mig en skylt med en bra påminnelse...


photo by Maria

It's my birthday every day! Yay!
Jag fyller år varje dag! Hurra!


Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig