Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Friday, August 10, 2012

Come love me againKersti and Ingmar, newlyweds the second time around - with each other. I was so happy when they contacted me and asked if I could shoot their wedding because they like my style. Well, I like theirs too. Swedish readers may recognise Ingmar Virta because he's an actor. Kersti told me their rings were recycled - the very same rings they first gave each other many years ago, the first time around! 

Kersti och Ingmar, nygifta för andra gången - med varandra! Jag blev så glad när de kontaktade mig och frågade om jag kunde fotografera deras bröllop för att de gillar min stil. Jag gillar deras också. Kanske ni känner igen Ingmar Virta, skådespelaren. Visade sig att deras ena söte son är med i bandet Snöblind dessutom! 

They also had patience when I took some experimental pics...
De hade också tålamod medan jag tog några experimentella bilder...Congratulations!
Grattis!Maria-Thérèse Andersson, afiori, bröllopsfotograf, fotograf Härnösand Sundsvall Umeå Stockholm 

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig