Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Friday, June 17, 2011

My images in Hollywood movie The Roommate / Mina bilder i filmen The Roommate

Leighton Meester and a collage by Maria-Thérèse :) / Leighton Meester med mitt collage ovanför huvudet!

Last night I finally watched the film which purchased 11 of my photos and collages, The Roommate, starring none other than my Gossip Girl favourite Leighton Meester! I can't believe it's been two years since I sent the package to Sony Studios, Hollywood, shortly after I started my business afiori. These are some screenshots of places in the film where my images can be seen really well. I'll have to watch it again when I have access to a tv and dvd-player and not just on my small computer screen!

I går kväll såg jag äntligen hollywoodfilmen som köpte in 11 av mina fotografier och collage, The Roommate, med ingen mindre än min favorit ur Gossip Girl i huvudrollen, Leighton Meester! Känns märkligt att det är två år sedan jag skickade bilderna till Sony Studios, kort efter att jag startade mitt företag afiori. Här kommer några skärmdumpar av ställen i filmen där mina bilder syns särskilt bra. Måste se den igen när jag har tillgång till tv och dvd-spelare, inte bara på min lilla datorskärm.


Click to enlarge images / klicka för att förstora bildernaThese are all the photos and collages that were purchased. Perhaps I'll see more of them when I watch the movie on a bigger screen..!
Här är alla foton och collage som köptes in. Kommer kanske att se fler på en större skärm..!


Here is an interview with me about this in a newspaper.
Klicka här för att läsa en intervju med mig i en tidning.Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig