Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Sunday, June 19, 2011

Workspace pics and a trip abroad! / Bilder från mitt huvudkontor och en utlandsresa!


I have had so much to do lately (which is great!) that I haven't even had time to book a trip... But last night I did! I'm going to travel to Italy and France in July. Yay! More specifically, Paris, Rome and Rimini. Will combine it with work, of course, but also try to relax on a beach in Rimini for a couple of days which is not really my style but I think I need it and if I get bored there are things to see in that town as well.

First things first; I'm finishing up a translation; tomorrow is the first day of rehersals with the band for the vampire musical movie I'm going to be in - and for the performance at the town festival, eeek! - and I'm creating things I will deliver to a shop on the High coast on Thursday. I also have to seriously start preparing for my exhibition which opens July 2nd. Also some meetings and a wedding to photograph and a major shop update.


Jag har haft så mycket att göra den senaste tiden (vilket är jättebra!) att jag inte ens haft tid att boka en resa, men i natt gjorde jag det! Kommer att åka till Italien och Frankrike i juli. Jippi! Paris, Rom och Rimini blir det. Jag kommer så klart att kombinera det med jobb men tänkte även försöka slappa ett par dagar på en strand i Rimini, inte min stil men jag tror det behövs och blir jag uttråkad finns det saker att se i stan.

Men först lite andra saker. Håller på att göra klart en översättning. I morgon är det första repetitionerna med bandet som ska spela i vampyrmusikalfilmen jag är med i - och vi kommer att uppträda på stadsfesten, hjälp! - och så håller jag på att göra saker som jag ska leverera till Skare ljusfabriks fina sommarbutik i Högakustenhotellet på torsdag. Måste också på allvar börja förbereda min utställning som börjar 2 juli. Sedan lite möten och en bröllopsfotografering och en ordentlig butiksuppdatering.P.S. I'll be travelling by air. You can get really inexpensive airline tickets within Europe. Train = motion sickness, expensive and too slow.
P.S. Jag flyger. Hittat biljetter till bra pris. Tåg = åksjuka, dyrt, för långsamt.
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig