Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Tuesday, June 7, 2011

I am not suddenly specializing in photographing politicians, but... / Inte för att jag tänkt specialinrikta mig på att bli politikerfotograf, men...

You saw Mr Red with the Green Trousers yesterday and perhaps you've also seen Mr Green on my blog, but today I met Mr Blue, Anders Gäfvert. Actually to take pics for his driver's license renewal but I also took some more creative shots. Ni såg ju herr Röd med de gröna byxorna i går och kanske ni även har sett herr Grön, men i dag träffade jag herr Blå, Anders Gäfvert. Egentligen skulle jag ta hans nya körkortsbild men jag passade även på att ta några mer kreativa bilder.


Who's the best photographer? Oh yes.


Share:

7 comments

Tommy said...

När kommer Gredelin? Helt klart Elsa Beskow going on here... Fast det var ju tanter... förutom då Farbror Blå.

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Å vad jag hoppas på farbror gredelin!! Fotar honom om jag ser honom.

Unknown said...

The checked shirt is just great! I love this look too!

xo mary jo

Tommy said...

Jag kan inte det politiska läget i Härnösand, och du vill ju inte bli en politikerfotograf, men finns det andra partier än S&M (!) så borde dom låta sig fotas av dig efter att sett senaste dagarnas bilder. Dom är väldigt bra! T.

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Jo men det finns ju en hel hoper partier och säkerligen de som sysslar med både S och M! Undra bara vilket som är lila? Och jag vill nog inte fota det där som bara gillar det vita.

Tommy said...

Oh, crap, har ni SD i Härnösand? Fotar du dom skulle jag aldrig förlåta dig.
Men det jag menade var att om något annat parti såg din blogg borde dom ringa eller maila dig så dom kunde få bra bilder till nästa val...
Det lila partiet, Gredelinerna, ska det bli något av det får vi nog starta det själva... T

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Tur att jag inte har något behov av att bli förlåten då.

Jag hoppas på gredelinerna.

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig