Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Monday, May 2, 2011

Articles by me from today's newspaper... / Artiklar av mig i tidningen i dag...

I'm really happy the newspaper chose this one of my photos for my article about the bonfire on St Walpurgis night... Hot, right? Left-click to enlarge or scroll down to see bigger pic.
Jag är himla glad att tidningen valde den här av mina bilder från valborgsmässoafton... Hett, eller hur? Vänsterklicka för att läsa.
Tidningen Ångermanland 2/5 2011

This one is about the demonstration on the International Worker's day; text and photo by me. The background picture is also mine. As you may guess, I kind of rushed to get the paper when I woke up this morning! It's a lot of fun writing about - and taking photos of - all these different things.
Den här är om första maj; text och bild av mig. Bakgrundsbilden är också min. Gissa om jag skyndade mig att hämta tidningen när jag vaknade! Jättekul att fotografera och skriva om så många olika saker. Vänsterklicka för att läsa.
 
Tidningen Ångermanland 2/5 2011


första maj, valborg, valborgsmässoafton, eld, fire, walpurgis, frilansskribent, frilans, tidningen Ångermanland, frilansa, Maria-Thérèse Andersson, fotograf härnösand
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig