Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Monday, May 2, 2011

LOL

Someone just dropped this in my mailbox and ran away! The "royal" magazine. I was cooking and didn't check the mail fast enough to see who did it. Undoubtedly someone who knows about my feelings for royalty in general and read my tutorial on how to make your own royal wedding. I have certain suspicions. Really funny! Shall now read and educate myself a bit.
Någon slängde precis in den här i mitt brevinkast och sprang iväg! Jag höll på att laga mat och kollade inte tillräckligt snabbt för att se vem det var. Gissar att det är någon som läst om mina känslor för kungligheter i största allmänhet och min handledning över hur man gör ett eget kungligt bröllop. Jag har mina misstankar! Verkligen jättekul! Nu ska jag läsa och utbilda mig lite.

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig