Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Monday, March 14, 2011

Woohoo! Freelance work for a newspaper / Frilansjobb för dagstidning

This past weekend, I wrote an article and took photos for a newspaper, Tidningen Ångermanland, about a comedy called Småstadsliv (small town life). Left-click to enlarge.
Nu i helgen skrev jag en artikel och fotade för Tidningen Ångermanland om en komedi som heter Småstadsliv. Vänsterklicka för att förstora.Share:

6 comments

Lena Rollmar said...

Det ser spännande ut!

Visst är ROOOOOOOOOOMMMMMMM en underbar stad. Jag är så sugen på att resa till Marseille och hitta lite ruffiga gatubilder. Tyvärr finns grov kriminalitet där men man måste väga emellanåt.

Anonymous said...

How wonderful for you!

The Gossamer Tearoom said...

Congratulations!!! And just when we had been speaking about writing recently! Now...what else can we speak about and it will materialize??

Hugs,

Betty

Cecilia N said...

Intressant formulering där i övergången mellan spalt två och tre.

Men jag fattade inte slutet: är du mer hemma med pensionärerna på teatern? Unnar du inte "ungdomarna"? (Jo, det tror jag att du gör, men det blev så rumphugget att jag inte riktigt hängde med.)

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Det var ju beklagligt att du tyckte texten kändes rumphuggen. Det är en sådan där text som man får fundera på själv en stund.

En redaktör som inte hade med den här texten att göra tyckte i alla fall att den var så tydlig att jag fick mer jobb :) (Just för att jag kan skriva om något som inte är min grej utan att dissa dem som tycker det är bra. Mer facit än så ges inte.)

Cecilia N said...

Oki. Jag tror jag fattar.

Det är ju inte alltid som det är artikelförfattarens text kommer ut i tidningen utan filter. Ibland (ofta?) kan redaktörer vara framme och pilla klåfingrigt så att det står fel saker. Det hände mig en gång i tiden när jag skrev (till annan tidning).
Jag tappade lusten. Jag framstod nästan som dum i huvudet, för att redaktören ändrade.

Ursäkta utbrottet.

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig