Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Friday, February 4, 2011

So today I was interviewed for a radio show... / I dag blev jag intervjuad till ett radioprogram...


by radio host Karin Lönnå who came to visit me in my studio / home. We talked about my work and also a lot about tiaras. Hopefully I won't sound too dumb because I started laughing several times when she looked positively flabbergasted by the stuff I had at home and when I explained the difference between an everyday tiara and a regular one. (An everyday tiara is, of course, flatter and simpler.) She picked up on the fact that I want to make the world a bit more fun and pretty. Looking forward to hear the interview (hopefully I'll get to pick some music for it as well!) which will air within 2-3 weeks or so at lunch time!
I dag blev jag intervjuad till ett nytt program i P4 av Karin Lönnå som kom och besökte mig i mitt hem / min ateljé. Vi pratade om vad jag jobbar med och en hel del om tiaror också. Förhoppningsvis låter jag inte alltför knäpp som började skratta flera gånger när hon såg alldeles chockerat häpet förtjust ut över sakerna jag hade hemma och när jag till exempel förklarade vad skillnaden är mellan en vardagstiara och en vanlig tiara. (En vardagstiara är förstås plattare och enklare.) Hon lade märke till att jag vill göra världen lite roligare och finare. Jag ser fram emot att höra intervjun (och hoppas på att få välja lite av musiken) som kommer att sändas inom 2-3 veckor vid lunchtid!
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig