Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Sunday, October 31, 2010

A QUIZ for you! / En frågesport till dig från mig!

I've received the Versatile Blogger Award by annas paraply. Thank you very much! I'm supposed to tell you 7 things about myself, but since I've already told you 700 things and don't like rules, instead - here is a quiz for you to answer! Yay! ;) Feel free to answer the questions in comments. Good luck!
Jag har fått ett bloggpris, the Versatile Blogger Award, av annas paraply. Tack så mycket! Nu är det meningen att jag ska berätta 7 saker om mig själv men eftersom jag redan berättat 700 - och inte gillar regler - kommer här i stället ett litet oförberett prov till er! Jippi! Skriv era svar i kommentarerna. Lycka till! (Scrolla ned för svenska)

1. What's my favourite colour?   A) Black  B) Pink  C) Yellow
2. What kind of book did I publish last year?  A) A photography book  B) A book of poetry  C) A novel
3. What's my favourite movie genre out of the following?  A) Action  B) Romantic comedy  C) Horror
4. What's on my desk?  A) A fairy, a miniature teacup and a green horse  B) Nothing except my computer  C) Lots and lots of chocolate
5. Name two of my favourite cities:  A) London and Stockholm  B) Paris and Moscow  C) London and Rome
6. What am I afraid of?  A) Mean people  B) Blood  C) Heights
7. If we go out to dinner, which of the following would I like to have?  A) Hamburger and vanilla ice cream  B) Any medium-sized animal, preferably barbecued  C) Falafel, french fries, salad and dark chocolate gelato
8. Which of the following is true:  A) I've never had beer  B) I once belonged to a religious cult  C) Dogs are my favourite animals
9. Which of the following is not something I've done:  A) Worked as a teacher  B) Been a hair model in London  C) Worked as a photographer's assistant1. Vilken är min favoritfärg?  A) Svart  B) Rosa  C) Gul
2. Vilken sorts bok av mig publicerades förra året?  A) En fotobok  B) En diktbok  C) En roman
3. Vilken filmgenre är min favorit av dessa?  A) Action  B) Romantisk komedi  C) Skräck
4. Vad har jag på skrivbordet?  A) En fé, en miniatyrtékopp och en grön häst  B) Inget utom datorn  C) Massor av choklad
5. Två av mina favoritstäder är  A) London och Stockholm  B) Paris och Moskva  C) London och Rom
6. Vad är jag rädd för?  A) Elaka människor  B) Blod  C) Höjder
7. Om vi går ut och äter middag tillsammans, vad vill jag ha av följande:  A) Hamburgare och vaniljglass  B) Vilket medelstort djur som helst, helst grillat  C) Falafel med strips och sallad, mörk italiensk chokladglass
8. Vilket av följande är sant?  A) Jag har aldrig druckit öl  B) Jag var tidigare med i en religiös sekt  C) Mitt favoritdjur är hund
9. Vad av följande har jag inte gjort?  A) Jobbat som lärare  B) Varit hårmodell i London  C) Jobbat som assistent till en fotograf

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig