Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Friday, September 10, 2010

Haiku for me about the sea by Tsunamee and another magical, beautiful thing / Haiku till mig av Tsunamee och något annat magiskt vackert

Christy Namee Eriksen, a.k.a. Tsunamee, has a poetry stand on Etsy and a blog. Last night, I was excited to find this poem written for me and inspired by my photograph Sparkling Ocean, below:
Christy Namee Eriksen, även kallad Tsunamee, har en poesibutik på Etsy och en blogg. Jag blev glad i går kväll när jag hittade denna dikt som hon skrivit till mig, inspirerad av mitt fotografi här nedanför:
Sparkling Ocean by Maria-Thérèse Andersson

Another beautiful thing was the comment I received last night from a girl who had a nearly magical experience with one of my business cards. She says she felt terribly lonely one day, found one of my business cards with the words "I Will Fly to You" in her pocket. When she picked it up, a fly appeared and sat on the card and she suddenly felt happy and hopeful again that she might become less lonely soon. Awwww, you really warmed my heart too!

En annan fin sak är en kommentar som jag fick i går kväll av en tjej som haft en närmast magisk upplevelse med ett av mina visitkort. Jag blev alldeles varm i hjärtat själv av att du skrev!

Hej där..! Hittade din lilla "i will fly to you"-lapp i härnösand och ville bara berätta om en cool sak som hände mig angående den lappen! Jag stod o väntade på Tbanan och kände mig ovanligt ensam o nere här om dagen och plocka upp din lapp ur fickan helt i förbigående o läste "i will fly to you". Mhm tänkte jag, säkert!!! men vet du vad som hände då? En fluga om och landade precis på lappen och satt där ett bra tag... Jag blev alldeles glad i hela hjärtat av den lilla flugan som kom flygande till mig när jag stod där o va deppig! Jag ser det som ett tecken på att hålla ut, snart kommer nåt som kommer lindra min ensamhet!! Ville bara berätta det, att du gjorde min dag lite lättare! tack tack för mig!!

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig