Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Thursday, August 5, 2010

Rock star dancer wedding / Rockstjärne- och dansbröllop

On Saturday I'll be shooting the wedding of an indie rock star / composer and a dancer. My mum said: "Wonder if it will be like that clip on Youtube." "What clip?" "You know, the dance wedding. Where everybody dances." "?" "What? I thought you'd seen that one. I thought everyone had." If you are behind the times like I am, click below. It really is pretty amazing.
På lördag ska jag fotografera ett bröllop med en indierockstjärna / kompositör och en dansare. Min mamma sa: "Undra om det kommer att bli som det där klippet på Youtube." "Vilket klipp?" "Det där med dansbröllopet. Där alla dansar." "?" "Vadå? Jag trodde du hade sett det. Jag trodde alla hade sett det." Om du är lika efter som jag, klicka här för det är otroligt kul:I'm going to the rehersal today to see if the wedding will be like that and then I'm picking up my computer since it's still in hospital (and I am far away). Right now I'm waiting to photograph an engagement!
Jag ska gå på repetitionen idag så får jag se om bröllopet kommer att gå till så här eller inte och därefter ska jag hämta ut min dator som fortfarande är på sjukhuset (och jag långt borta). Just nu väntar jag på att ta förlovningsbilder!
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig