Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Wednesday, March 24, 2010

You may call me miss president / Ni kan kalla mig miss president


Seriously, will that afiori chick stop bragging already? Oh no she won't! Yesterday I went to my first meeting with the district art society and I am now their (our) vice president! It was a really nice group of people and we met in my town. I'm still not fully recovered after my bad case of bronchitis but now I can at least walk downtown and talk to people for a while...

Today the very patient Charlotte (you remember my friend Alveola? It's her mum) tried to teach me more about bookkeeping. Now I will brag about her: the woman has built her new computer! She took some... parts and stuff and built one. Ordinarily she teaches flash script etc but I think she can do a bit of everything. Lucky for me!


Allvarligt talat, ska inte den där bruden från afiori sluta skryta snart? Nej, det ska hon inte! Igår var jag på mitt första möte med Sveriges Konstföreningars distriktsstyrelse (Västernorrland) och jag är nu vice ordförande! Det var en trevlig grupp människor och vi träffades här i Härnösand. Jag är fortfarande inte återställd efter min dumma bronkit men nu orkar jag åtminstone gå ner på stan och prata med folk ett tag...

Idag har den mycket tålmodiga Charlotte (ni kommer ihåg min kompis Alveola? Det är hennes mamma) försökt lära mig mer om bokföring. Nu ska jag skryta om henne: hon har byggt sin egen dator! Hon tog lite... delar och byggde en ny. I vanliga fall lär hon ut flashscript och saker men jag tror hon kan allt möjligt. Tur för mig det!
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig