Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Monday, March 15, 2010

New blog crush / Ny bloggfavoritIf you are at all interested in illustration and design you should check out Pikaland. A fun and very informative site, I think. There are a couple of articles there which really struck a chord with me and I want to address the subject properly, but first a bit of this:
Den som är det minsta intresserad av illustration och design bör bege sig till Pikaland. En rolig och informativ sida, tycker jag. Det finns ett par artiklar där som jag vill ta upp senare då det är viktiga saker för mig, men först lite sådant här:I added a couple of collages to my shop today...
Jag har lagt till ett par collage i min butik idag...
Enough about me; do visit www.pikaland.com! I shall return to post about that thing I wanted to say.
Nog om mig; besök www.pikaland.com! Jag återkommer med det där jag ville säga.
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig