Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Friday, January 29, 2010

Press!

Blog press! Today I am featured in this lovely blog here, Paper* Cakes Finds! You might recognize my Paris Dreams notebook.

Also featured on I Dreamed I Saw, another beautiful blog. Look at that layout! My Sea of Love photograph is in that lovely collection. The same blog also featured me yesterday!

My photographs are in four treasuries on Etsy as well, this one and this one and this one and this one! (Treasuries last for 2-3 days.) Hoping to get front page! Thank you so much everyone who featured me, and thanks to my blog followers, and the 1138 persons who have marked me as a favourite on Etsy!Bloggpress! I dag skriver den här vackra bloggen om mig, Paper* Cakes Finds! Ni känner nog igen min anteckningsbok med parismotiv.

Jag finns även med på
I Dreamed I Saw, ännu en väldigt vacker blogg som även bloggade om mig så sent som igår. Titta på den layouten! Mitt fotografi Hav fyllt av kärlek är med i den fina samlingen.

Mina fotografier är just nu med i fyra "skattsamlingar" på Etsy dessutom, den här och den här och den här och den här! Skattkistorna syns i 2-3 dagar. Hoppas hamna på förstasidan! Tack alla som bloggat om mig idag, och mina bloggläsare och de 1138 personer som markerat mig som favorit på Etsy!

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig