Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Saturday, December 5, 2009

Happy Birthday mum!!!

Happy Birthday to my mum!!! She is, in fact, also in Umeå this weekend (where my sister studies) so I'm going to hug her like this and we are going to have cake and I will hopefully be working like crazy at the Christmas fair between 11 and 4.
Grattis på födelsedagen mamma!!! Hon är faktiskt också i Umeå den här helgen så jag tänker krama henne så här och vi ska äta tårta hos min syrra och jag kommer förhoppningsvis att jobba som en idiot på julmarknaden mellan 11 och 4.


Potential burglars who read afiori (heeeheeee) - don't bother since my mum's house is watched and alarmed since last time and I'm bringing all my stuff to a borrowed dorm room!
Till potentiella inbrottstjuvar som läser afiori (sääkert) - ingen mening eftersom min mammas hus både är vaktat och försett med alarm sedan förra gången och jag har med mig allting till ett lånat studentrum!

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig