Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Wednesday, November 18, 2009

Or perhaps I shouldn't move / Eller jag kanske inte ska flytta

My neighbour left a bag on my door handle, filled with freshly baked cinnamon buns, a magazine and a note saying congratulations on the reviews of your book! With a neighbour like that, I sort of want to stay but I do need a bit more room.
Min granne lämnade en påse på mitt dörrhandtag, fylld med nybakade kanelbullar, en tidning och en lapp där det stod grattis till bokrecensionen! Med en sådan granne vill jag nästan stanna, men jag behöver lite mer utrymme.
Unexpected kindness was just what I needed in this rain & dark. Oh, and when I went to the post office, one of the employees was juggling with three colourful balls. I am not making these things up.
Oväntad vänlighet var precis vad jag behövde i det här regnet och mörkret. När jag gick till posten stod dessutom en av de som jobbar där och jonglerade med tre färggranna bollar. Jag hittar inte på det här.

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig