Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Monday, August 3, 2009

Paparazzi! afiori EXPOSED! Read all about it! afiori AVSLÖJAT!

Suddenly they were all around me. The paparazzi. They woke me up in the morning and followed me around while I desperately tried to look good and strike a pose even though I was quite annoyed. All I could do was put on my biggest sunglasses and try to act normal, knowing that the entire internet would see me. Cameras were flashing (yes, in broad daylight) and questions were shouted in my direction.
After a while I got used to it and the next day it seemed sort of... empty without them.

What was this all about?
Click here and you'll find yourself at A Beautiful Party:
Une journée dans la vie


Plötsligt var de överallt. Paparazzi. De väckte mig på morgonen och förföljde mig hela dagen medan jag desperat försökte se snygg ut och posera trots att jag var sur. Allt jag kunde göra var att ta på mig mina största solglasögon och försöka bete mig normalt trots vetskapen om att hela internet skulle se mig. Kameror blixtrade (jo, i dagsljuset), frågor skreks till mig.
Efter ett tag började jag vänja mig och nästa dag kändes det lite... tomt utan dem.

Vad handlade allt detta om? Klicka här så hamnar du på A Beautiful Party:
Une journée dans la vie och klicka här för svensk text utan bilder.


Thank you Ann for the feature :)

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig