Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Tuesday, August 18, 2009

One more time / En gång till

The embroidery my cousin's husband Björn made:
Tavlan som min kusins man Björn broderat:

I'm making tons of new books and a new... line of books, so to speak. It's very exciting to put it all together and right now I'm annoyed by the fact that I need to take a break and eat something :) Luxury problems all the way.
Jag håller på att göra massa nya böcker och en ny... kollektion av böcker, så att säga. Det är väldigt intressant att sätta ihop allt och just nu är jag irriterad pga att jag måste ta en paus och äta något :) Lyxproblem hela vägen alltså.

Share:

4 comments

Cattis said...

Vilken underbar blogg du har! Man blir verkligen inspirerad av alla bilder och av det du skapar!
Hittade hit tack vare att min yngsta sons dagisfröken gav mig tidningen "Yippie". Hon är från Härnösand och får den här tidningen hem till sig. Hon tyckte jag skulle läsa om dig! =) Och här är jag nu. Jag återkommer! Ska nu kika runt lite i din shop!

/Cattis

Laura Bray said...

What a talented family! This looks like a painting.

(I love that the only word I can read in the comment above is "Yippie".)

Liz Arnold said...

Hi there! Thanks for visiting my blog. I love yours! Pretty images. :)

Artsnark said...

beautiful piece!

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig