Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Tuesday, June 16, 2009

Kunder i Sverige, läs här / A note to Swedish customers

Alla beskrivningar står på svenska om man klickar på varje produkt och går ned en bit. Där finns också priset i svenska kronor.

Beställ gärna via mail till info@afiori.com eller per telefon, 070-572 99 35.

Du kan till exempel skriva "Jag vill beställa anteckningsboken med flygplan på omslaget, 100 sidor" och din adress så mailar jag tillbaka betalningssätt (konto, bankgiro, Payson) och skickar paketet så snart betalning mottagits. Jag svarar oftast jättesnabbt på mail.

Du kan också beställa direkt i butiken men betalning måste då ske i efterhand till konto eller bankgiro.

Det finns tyvärr ingen bra lösning för ett mindre företag som vill ta betalt i svenska kronor med kort i en internetbutik.

Produkterna är unika, dvs boken på bilden är den du får i din hand. Allt är gjort för hand, av mig, med egen design och med mina motiv. Jag säljer inte rättigheterna till någonting; bilderna får alltså inte kopieras och användas på annat sätt.

Det jag har till salu finns i butiken men jag kan även ta emot specialbeställningar. Fotografier går att beställa i vilken storlek som helst.

Maria-Thérèse Andersson
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig