Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Friday, May 29, 2009

Standing in a tree / Att stå inuti ett träd

A few days ago the local newspaper wrote about me again - I didn't know they were going to:
För några dagar sedan skrev Tidningen Ångermanland om mig igen! Jag hade ingen aning om att de skulle det:

I've also been interviewed about creativity, inspiration and afiori by a new local magazine called Yippie. It was great fun. We drove around town to find the Perfect Tree and the journalist and the photographer stuffed me into a tiny tree full of pink blossoms. (And here I was trying to change the afiori image to dark and moody and non-cute.) I'm excited to see how the photos turned out and have to confess it was a tad disturbing for me not to be in control! I warmed up after a while though - which is good because it was chilly outside and I stood there wearing short sleeves because the article is for the June issue.


Jag har också blivit intervjuad av nya tidningen Yippie om kreativitet, inspiration och afiori och det var kul. Vi körde runt stan i jakten på Det Perfekta Trädet och journalisten och fotografen stoppade in mig i ett pyttelitet rosa träd fullt av blommor. (Och jag som försökte ändra afioris image till mörk och icke-söt.) Det ska bli spännande att ser hur bilderna och reportaget blir och jag måste erkänna att det var lite jobbigt för mig att inte ha kontrollen! Efter ett tag blev jag dock varm i kläderna vilket behövdes eftersom jag stod där i kortärmat en ganska kylig dag för bilderna är till juninumret.
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig