Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Monday, December 15, 2008

Wish list / Önskelista

Guess what? I drew a wish list for Christmas and my birthday (January 5th)!
I even put it in the sidebar and on Flickr so everyone will know what I wish for, teehee :) I also have an Amazon wish list. / Jag har ritat en önskelista för julklappar och födelsedagspresenter (5:e januari)! Lade dessutom till den på sidan i min blogg ---> och på Flickr så alla vet vad jag önskar mig :) Jag har även en önskelista för böcker på Amazon.

click for larger image / klicka för större bild

What material things do you wish for this Christmas? / Vad önskar du dig för materiella saker till jul?

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig