Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Tuesday, December 29, 2020

Information om covid-19, familjefotografering m.m.

www.afiori.com fotograf Härnösand, Maria-Thérèse Sommar

God fortsättning! 

Börjar bli dags för en ny uppdatering med anledning av pandemin. Det är många som kontaktar mig om familjefotografering och liknande nu, vilket så klart är roligt, men i nuläget jobbar jag enbart utomhus eller ensam inomhus (med produktfotografering, designjobb och liknande). Har även skrivit manus till en ny bok som jag kommer att redigera under nästa år. 

Det går ju att ta väldigt fina porträtt utomhus, särskilt om det skulle låta bli att spöregna en stund ;) och när det börjar bli lite mer dagsljus. Alternativt går det att köpa presentkort, om man vill ge bort en fotografering till någon, och fota längre fram. Med resten måste vi vänta och se! Jag har haft covid-19, men vet inte om jag har antikroppar kvar och vad de räcker till, och jag vill verkligen uppmana alla andra också att inte chansa, för det är en fruktansvärt lömsk och farlig sjukdom och man vet inte vem som kommer att bli riktigt sjuk. 

Jag jobbar vardagar 11-18 (och har i normala fall ofta fotojobb kvällar / helger, men har då inte möjlighet att prata i telefon) och nås bäst på mailen: info@afiori.com eller telefon: 070-572 99 35. Maria-Thérèse Sommar, fotograf Härnösand, fotograf Sundsvall, Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig