Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Tuesday, September 15, 2015

18 kg gurka

foto: Louise Sommar

Apropå denna strålande uppvisning i intelligens: http://asikt.dn.se/asikt/debatt/det-enda-logiska-ar-att-valja-vegetariskt/det-enda-kloka-ar-att-vara-kottatare/ 

Om ni visste hur jobbigt det är att äta så här mycket gurka. Jag börjar redan på morgonen. Ett kilo, två, jag tuggar och tuggar, för jag är inte så lycklig att jag har en "självgående gräsätande gödselautomat" som kan göra jobbet åt mig. Nehejdå. Jag får tugga själv.

Till lunch, ännu mer gurka. Jag mixar den, jag maler den, jag dricker den. Liter efter liter. 18 kilo är MYCKET! Jag har ätit det inte bara varje dag i 10 år eller 20 utan... vänta nu... allt medan de självgående gräsätande gödselautomaterna gör allt jobb åt de där riktigt kloka människorna, dessutom utan att kräva minsta energi själva t.ex. i form av, i don't know, vatten eller gurka.

Jag kan nu inte skriva längre pga har lidit saltbrist och dött gurkdöden för längesedan.
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig