Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Sunday, May 10, 2015

Spring ball / Vårbal

Maria-Thérèse Sommar

I went to a very lovely spring ball last night at St Petri Logen here in Härnösand. It's an annual thing for an order which I'm part of and very glamorous. This year, I had made my own dress. After having lots of trouble with the fabric, which felt like a slippery sea monster as soon as I tried to do anything with it, I finally succeeded... It was a really awesome evening. 

I går kväll var jag på den årliga vårbalen på St Petri Logen här i Härnösand. Jag är med i Sankt Petri Orden och den här tillställningen är väldigt glamourös. I år hade jag gjort min egen klänning, efter att ha bråkat en hel del med tyget som bara halkade hit och dit som ett sjömonster insmort i smör så fort jag försökte göra något med det. Till slut lyckades jag... Det blev en riktigt bra kväll. 


foto: Khosrow Razavi

foto: Khosrow Razavi

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig