Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Monday, May 25, 2015

Gala photography / Galafotograf


This weekend I worked as a gala photographer and shot for about 8 hours straight Friday night... These are some of my favourites and you can see the rest of the photos in this facebook album.
I helgen jobbade jag som galafotograf igen, denna gång på Företagsgalan i Härnösand, och fotade i ungefär 8 timmar i sträck i fredags... Här är några av mina favoritbilder och samtliga bilder finns i ett facebookalbum
Red / rainbow carpet! 
Röd matta och regnbågsmatta!Me, I looked like this (below). My sister sent me inspiration pics for the hairstyle and outfit. I was super tired because I'd slept too little for about three nights :-/ but gala photography is fun nonetheless!
Själv såg jag ut så här (nedan). Min syster skickade inspirationsbilder till frisyr och kläder. Jag var supertrött för jag hade sovit för lite tre nätter i rad :-/ men galafotografering är ju kul hur som helst!


Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig