Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Thursday, January 30, 2014

One of my favourite photos from Paris / Ett av mina favoritfotografier från Paris

 
I haven't looked through all my photos properly yet, but the photo above, with the man on the bridge, was one of those that felt good right away. I was so glad I just had time to catch the man, who was walking across the bridge, with a fixed lens (no ability to zoom). It had rained a little so the street looks blue and shiny and then the sun came out. Haven't altered anything about it (except to add my little www.)
 
Jag har inte kollat igenom alla mina bilder ordentligt än, men fotografiet här ovanför, med mannen på bron, var ett som kändes bra direkt. Jag var glad att jag hann fånga honom, för han var på väg över bron, med ett fast objektiv (kunde inte zooma). Det hade regnat lite så gatan var blå och blank. Jag har inte trixat något alls i efterhand med denna bild (utom att lägga till mitt www).


Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig