Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Sunday, November 17, 2013

My webshop / Min webbutik

 
There's a link to my webshop in the latest issue of Yippie magazine, a nice local magazine, which is extra fun since I was just thinking that I needed to give my shop a bit more attention. I've had so many photography and writing jobs for others lately that I haven't been able to devote enough time to this part of my business. My shop is right up here in the sidebar and at afiori.etsy.com
 
I senaste numret av tidningen Yippe står det om min webbutik, vilket var extra kul att se eftersom jag precis hade tänkt att jag måste ägna lite mer tid åt butiken igen. Jag har haft så många foto- och skrivjobb åt andra den senaste tiden att jag inte har hunnit ägna mig åt den här delen av mitt företag. Butiken finns här uppe till höger på sidan och på afiori.etsy.com. Svenska kunder kan gärna maila för att beställa och man kan betala via Paypal eller med faktura.
 
 
 
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig