Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Saturday, September 7, 2013

An opposite day / En tvärtemotdag

 
Maybe fate decided to make up for that day when I fell and hurt myself everywhere and had to postpone a deadline and... well... Today was really warm and sunny; I met a couple of friends who joined me for ice cream, had a photo shoot and then got a Subway sandwich super cheap with a free cookie (?!) On my way home, a nice Cadillac stopped. It was Kalle, my former mechanic, who took me for a spin and drove me home. Awesome day! Now I'm off to shoot a "dance marathon".
 
Kanske ödet hade lust att gottgöra den där dagen då jag slog mig ungefär överallt och var tvungen att skjuta fram en deadline och så vidare... I dag var det soligt och härligt varmt. Träffade ett par polare på stan och åt glass på torget, därefter ett snabbt fotojobb och så fick jag en Subwaymacka till personalpris (?!) med gratis kaka. På vägen hem stannade en tjusig Cadillac. Det var Kalle, min förra bilmekaniker, som tog med mig på en liten tur och körde hem mig. Riktigt bra dag! Nu ska jag strax iväg och fotografera Dansmaran. 


 
wheeee!
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig