Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Friday, May 31, 2013

My prettified balcony, before and after / Min uppsötade balkong, före och efter


It's been very lovely weather for... actually for weeks now! I'm confused, but happy! Today I finally prettied up my balcony a lot. I had already put some colourful rugs on the floor, scrubbed the furniture and put a table cloth on the table, but everything else I did this afternoon.

Det har varit jättefint väder i.... faktiskt några veckor nu! Jag är förvirrad men glad. I dag tog jag mig i kragen och gjorde fint på balkongen. Jag hade redan lagt dit mattor, skrubbat möblerna och lagt på en liten duk som jag klippte av tyg jag hittade i garderoben, men allt annat fixade jag nu på eftermiddagen. I bought a tiny orange tree today and got it super cheap!
Köpte ett litet apelsinträd i dag för endast 50 kr! Vet inte varför jag fick det så billigt. Står 280 på prislappen..!


I figured if there's ever a time to put a stupid stone bird somewhere, it's now. Also, I created a sort of side table / shelf with some flooring.
Tänkte att om jag någonsin ska ställa en ful cementfågel någonstans så är det nu. Sedan så gjorde jag en hylla / ett sidobord av en bit golv som jag hade över.


Tadaaa! Glass flowers on a kind of fence.
Glasblommor på en sorts staket, hurra!


I got really dirty planting flowers but went all in and even touched dirt. Yuck. But I did feel very competent and I think they'll turn out pretty.
Jag smutsade ned mig totalt när jag planterade dessa och tog även i massa jord med händerna, blä! Men jag kände mig oerhört kompetent och tror blommorna kan bli fina.


Yay! Hurra!Share:

5 comments

mamma said...

Hurra !

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Ja! :D Hurra!

The Gossamer Tearoom said...

Very pretty! I'm sure you will enjoy sitting there even more now!!

Betty

elisa said...

Great job! It's so bright and colorful.

Mandy Crandell said...

Oh, it looks fantastic! I wish I could keep plants alive.

http://mandycrandell.blogspot.com/

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig