Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Thursday, November 29, 2012

Name change / Namnbyte

Those of you who know me on Facebook already know that I am about to change my last name! It will take a couple more days until it is legally changed. I'm changing from Andersson to Sommar, which was my grandmother's maiden name. Sommar means summer in Swedish and also happens to be my favourite season and it's so much prettier than Ihatewinter. So, my name is Maria-Thérèse Sommar, formerly known as Maria-Thérèse Andersson, still head of afiori. Summer forever! :)

Ni som känner mig på Facebook vet redan att jag håller på att byta efternamn! Det kommer att ta ett par dagar till innan det är lagligen ändrat. Jag byter alltså från Andersson till Sommar, vilket var min farmors namn som ogift. Sommar är ju dessutom min favoritårstid och mycket finare att heta än Jaghatarvintern ;) Jag heter alltså Maria-Thérèse Sommar, tidigare Maria-Thérèse Andersson, fortfarande boss på afiori. Sommar för alltid!


Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig