Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Friday, November 23, 2012

Die Fledermaus, The Bat, Läderlappen


Yesterday I was invited to the dress rehearsal of operetta Die Fledermaus (The Bat) here in Härnösand and it was great fun! Performed by the young opera students of Kapellsberg music school. Lots of gorgeous outfits which made me want to tie headbands that way around my head like a 20s gal. These are a couple of pics I took with my mobile phone.
I går fick jag komma på genrep av operetten Läderlappen här i Härnösand, med Kapellsbergs musiklinje och deras nya koncept Härnösands Operamathus på St Petrilogen. Själv tar jag gärna mina operetter utan mat, så genrep passade utmärkt för min del och det var jätteroligt! Blev också riktigt inspirerad att knyta hårband runt huvudet åt det hållet, som en äkta 20-talsdam. Detta är ett par bilder jag tog med mobilen. 


Share:

3 comments

fanny said...

sv: hahaha vadå när? :P 12, 2? då slösar man ju bort sin lediga dag, ska man vara ledig ska man ha kul, inte sova bort hela dagen! :P jag vaknar halv 9 fast jag är ledig!

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Du är duktig, du! :)
Nja, men jag är väldigt bra på att vara vaken länge / sent och sover tills jag är klar... Nu när jag inte behöver vakna en viss tid kan jag t.ex. jobba kl 15-18, 19-24 och har skjutit lite väl mycket på dygnsrytmen, men jag är INTE en morgonmänniska och har aldrig varit.

Unknown said...

THis looks like it was so much fun! I love opera and the costumes are great!
xo Mary Jo

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig