Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Sunday, June 3, 2012

She Gods of Shark Reef


I've been working like crazy lately but tonight I went out to the release party of a band called She Gods of Shark Reef. The name alone was enough to make me interested and I also met one of the band members at a birthday party last week.
Jag har jobbat som en galning den senaste tiden men i kväll var jag på releasefest för ett band som heter She Gods of Shark Reef. Bara namnet, alltså hongudarna i hajrevet, räckte för att få mig att vilja lyssna och jag träffade även en av medlemmarna i bandet när jag var på födelsedagskalas förra veckan. 


They were pretty scary looking but pretty good. The singer had a really good voice. 
De såg rätt läskiga ut men var rätt bra. Sångaren hade riktigt bra röst.

photo by Hanna
When you bought their special She God drink you got an armband.
När man köpte deras egen drink She God fick man en armbindel. Also went to the nightclub at Svensson's Bar where the music was a bit... ahem... lighter. Was carded at the door, along with the school kids, and am getting old enough to be flattered ;)
Gick även på nattklubben på Svenssons Bar där musiken var lite... ehm... lättare. Fick visa id-kort för att komma in, jag och studentmössorna, det ni!


Well, I should get some sleep. Tomorrow I'm turing into a movie vampire again.
Jag ska väl gå och lägga mig, för i morgon är det dags att bli filmvampyr igen.

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig