Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Sunday, March 11, 2012

party night


Yesterday I photographed the drummer in the band Jetbone (see previous post) and late last night I went to listen to them performing live at a bar in Härnösand. They were really good with quite a bit of edge to their music and I like the fact that they write their own songs.
I går fotograferade jag trummisen i bandet Jetbone (se tidigare inlägg) och sent i går kväll hörde jag dem spela live på Bittens Rockbar i Härnösand. De var riktigt bra, lite hårdare musik / punkrock och jag gillar att de skriver sina egna låtar.We were given earplugs at the bar! Unfortunately I dropped one of mine and I could tell the difference all day today :( Lesson learned, I shall use earplugs from now on.
Vi fick öronproppar i baren! Tyvärr tappade jag den ena och har känt skillnad mellan öronen hela dagen i dag :( Då har jag lärt mig läxan och kommer att använda öronproppar från och med nu.


It was really nice to go out. Today I've started planning next week's work - I am working so much lately which is really great but my to-do-lists and my diary look crazy. I've taken to writing lists on one card a day and just bringing the card with me and then crossing things off in my calendar once I get back.
Det var himla kul att gå ut. I dag har jag börjat planera nästa veckas jobb - jag jobbar väldigt, väldigt mycket nu vilket är toppen men min att göra-lista och agenda ser helt knasiga ut. Har börjat skriva listor på papperskort, ett per dag, och så tar jag bara med mig kortet ut och kryssar av grejerna sedan när jag kommer hem igen. 
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig