Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Thursday, March 8, 2012

afiori talk at business network / Ett afiori-prat hos Vendela Business Network

photo by Kikki Högberg
This week I got to do a presentation of my business at Vendela Business Network, aimed at women who are business owners, here in Härnösand. It was great fun and the audience was super nice and seemed to really, really listen.
Denna vecka har jag presenterat mitt företag hos Vendela Business Network, ett nätverk för företagarkvinnor, här i Härnösand. Det var jättekul, trevlig och väldigt uppmärksam publik. Titta gärna in på Vendelas facebooksida och bli medlem om du också är kvinna och företagare.

photo by Kikki Högberg
Inspired by Pecha Kucha talks, I had made a slideshow with my 33 images on autoplay so that I didn't have to get interrupted by clicking to the next photo and I think it worked really well; I just had to practise my timing beforehand.
Jag hämtade inspiration från Pecha Kucha och hade gjort ett bildspel där mina 33 bilder automatiskt spelades upp så jag inte behövde bli avbruten och klicka någonstans för att byta bild. Funkade bra; jag bara fick öva på min timing ordentligt på förhand.Yesterday I was interviewed by an online culture guide. I forced the journalist out on the beach, in spite of ice cold winds - it really was very beautful and it's one of my favourite places in the world but she didn't like it as much!
I går blev jag intervjuad av Kulturguide Västernorrland och jag tvingade med mig journalisten till stranden trots de iskalla vindarna, men det var jättefint där. Det är en av mina favoritplatser men hon gillade den inte lika mycket! 
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig