Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Tuesday, January 10, 2012

Lippy


I recently chatted with my friend, artist Amanda De Vuono, about lipstick (yes, we're that serious) since we both like to wear either red lipstick or nothing at the moment, when the idea hit me - why don't people paint their lips, as in paint motifs and things on their lips? We decided to start a little lip paint project and this is my first attempt, inspired by the fact that I woke up several times because it was so cold last night... I am just starting to learn more about make-up in general (late, I know) but really, why not draw stuff instead of just... shading? That is, until you have to eat something :)
Jag chattade nyligen med min vän Amanda De Vuono, konstnär, om läppstift (så seriösa är vi) eftersom vi båda har antingen rött läppstift eller inget alls just nu, när jag slogs av en idé - varför målar man inte motiv på läpparna? Vi bestämde oss för att påbörja ett läpprojekt och det här är mitt första försök, inspirerat av att jag vaknade av att jag frös flera gånger i natt... Håller precis på att lära mig mer om smink (sent, men ändå) men jag tycker bara att... Varför inte rita lite grejer i stället för att bara skugga? Åtminstone tills man äter något ;)

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig